EKODAN NI ZAMAN 2019

Spoštovani občanke in občani,

pomlad je prinesla v občino novo energijo in delovni elan. Z veseljem srečujemo sosede, prijatelje in znance na vrtovih, peš  potek in ob naravnih in kulturnih znamenitostih. Živimo v čudoviti občini. Občini Hoče-Slivnica, ima bogato kulturno in naravno dediščino. Kljub temu, da smo dobri gospodarji in, da pazimo na red in urejenost, se še vedno zgodi, da se znajdejo smeti na mestih, kjer nikakor ne bi smele biti.

Ponosen sem, da vsako leto, sedaj lahko rečem, da že tradicionalno, spomladi počistimo okolico s pomočjo organizirane Čistilne akcije EKODAN NI ZAMAN. Trdno sem prepričan, da poberemo vsako leto manj smeti, ker je osveščenost o čistem okolju v naši občini vsako leto na višjem nivoju. Skupaj ustvarjamo lepo in urejeno okolico, ki je ogledalo nas občank in občanov. Urejena okolica je tudi dodatna motivacija za dobro počutje, nove delovne izzive doma, v službi in šoli.

Čistilna akcija EKODAN NI ZAMAN aktivira vedno več posameznikov in posameznic. Skupaj nam uspe hitreje očistiti okolje in ga tudi dlje ohranjamo čistega. Zato vas vljudno, kot že leta poprej, ponovno vabim, da se pridružite na letošnji čistilni akciji, ki bo v soboto 6.4.2019.

Veselim se medgeneracijskega in sosedskega druženja. Bodimo okolju prijazna občina. Naj tudi letos EKODAN NE BO ZAMAN!

Se dobimo v soboto na zbirnih točkah.

Dr. Marko Soršak, župan

 

Marko Soršak, univ.dipl.gosp.inž.

Župan

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost