Subvencionirana prehrana v šolskem letu 2014/15

Obveščamo vas, da vam pred novim šolskim letom ne bo treba oddajati vlog za uveljavljanje subvencije za malico in kosilo na Center za socialno delo.

Upoštevali bomo uvrstitev v odločbi o otroškem dodatku na podlagi izmenjave podatkov med Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport in tako ustrezno znižali višino položnice za malico in kosilo.

Oddajanje vlog za subvencijo malice in subvencijo kosila na Center za socialno delo zato ni potrebno, razen, če družina nima veljavne odločbe o otroškem dodatku.

V primeru, da družina nima veljavne odločbe za otroški dodatek, želi pa uveljaviti subvencijo prehrane z začetkom šol. leta 2014/15, mora v mesecu avgustu 2014 vložiti posebno vlogo za subvencijo malice in subvencijo kosila (na novem obrazcu) pri pristojnem Centru za socialno delo.

Do subvencije malice in kosila bodo upravičeni tisti učenci, ki bodo v šoli prijavljeni na malico oziroma kosilo.

 

SUBVENCIONIRANA KOSILA IZ OBČINSKIH SREDSTEV

Če ste za otroka prejeli zavrnjeno odločbo za subvencionirano kosilo iz Centra za socialno delo, pa vaš dohodek na družinskega člana ne presega 36% neto povprečne plače (razvidno iz odločbe za otroški dodatek) lahko tudi letos starši zaprosite za subvencionirana kosila iz občinskih sredstev.

Vlogo (spodaj), ki ji priložite fotokopijo odločbe za otroški dodatek, oddajte šolski svetovalni delavki Dragica Borko najkasneje do 5. 9. 2014.

Datoteka
(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost