“Počitnice po vijoličasto”

Spoštovani,

 

28. in 29. aprila želimo v Ljudskem vrtu organizirati “Počitnice po vijoličasto”, da bi otrokom, ki bodo med prvomajskimi prazniki ostali doma, popestrili dneve z zanimivim projektom.

To pomeni, da bi na južni ploščadi stadiona uredili Vijol’čni fun park v razširjeni obliki, z organizacijo raznih tekmovanj in brezplačnih delavnic z nogometno tematiko, s prilagojeno gostinsko ponudbo za otroke, vsem zbranim bi omogočili ogled torkovega treninga članske ekipe z možnostjo pridobivanja avtogramov. Otroci bi se lahko preizkusili tudi na posebnem spretnostnem poligonu, kjer bodo pod vodstvom trenerjev iz Nogometne šole NK Maribor spoznavali prvine nogometne igre. Ali pa sodelovali na turnirju v okviru projekta “Nogomet za prijateljstvo” (Football for Friendship) na pomožnem travnatem igrišču, na katerem vadi tudi članska ekipa (turnir bo v torek).

Vsi, ki bi prišli na nekoliko drugačne počitnice v Ljudski vrt, bi dobili seveda tudi vstopnice za ogled derbija NK Maribor – NK Olimpija, ki bo v sredo, 29.4., ob 17. uri.

Aktivnosti bi potekale v torek, 28.4., med 10.30 in 16.00 ter v sredo, 29.4., od 12.00 do tekme. V primeru slabega vremena bo dogajanje preseljeno v športno dvorano Lukna v Ljudskem vrtu.

Veselimo se trenutkov skupnega druženja!

 

NK Maribor

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost