ŠOLSKI SKLAD OSNOVNE ŠOLE DUŠANA FLISA HOČE

Povabilo staršem za sodelovanje v šolskem skladu

 

Spoštovani starši!

 

Ker želimo na naši šoli našim otrokom omogočiti večjo kakovost ter višji standard vzgojno-izobraževalnega dela, vas s tem dopisom seznanjamo z delovanjem Šolskega sklada ter vas vabimo k sodelovanju pri zbiranju prostovoljnih prispevkov.

 

Šolski sklad OŠ Dušana Flisa Hoče je ustanovljen v skladu s 135. členom Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja ter deluje skladno s sprejetim Pravilnikom, objavljenim na spletni strani šole. Nadzor nad sredstvi šolskega sklada ima upravni odbor, sestavljen iz sedmih članov – treh predstavnikov šole in štirih predstavnikov staršev.

 

V tem šolskem letu bomo zbrana sredstva namenili za:

  • nakup nadstandardne opreme, ki prispeva k izboljšanju kvalitete pouka, dela in bivanja v naši šoli,
  • nakup knjig za šolsko knjižnico,
  • pomoč pri izvedbi projekta gibalnice in
  • nudenje pomoči našim učencem iz socialno šibkejših družin.

O delovanju in porabi sredstev iz šolskega sklada boste obveščeni preko predstavnika staršev v Svetu staršev ter spletne strani šole.

 

Vsak prispevek v šolski sklad je prostovoljen. K šolskemu skladu lahko starši pristopite na podlagi izpolnjene priložene pristopne izjave.

 

V kolikor se boste v tem šolskem letu odločili prispevati v šolski sklad, lahko prostovoljni prispevek bodisi nakažete na transakcijski račun šole, naveden v pristopni izjavi, oz. poravnate položnico, ki jo boste prejeli na podlagi izpolnjene pristopne izjave.

 

Veselimo se vaše odločitve, da boste v okviru svojih zmožnosti pripomogli k uresničitvi naših ciljev.

 

Lili Kobal,

predsednica šolskega sklada

 

Pristopna izjava: Datoteka

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost