Tekmovanje v znanju naravoslovja Kresnička

Tekmovanje v znanju naravoslovja je bilo letos organizirano drugič za učence od 1. do 7. razreda in sicer v okviru DMFA Slovenije. Tekmovanje je bilo enostopenjsko – t.j. samo šolsko.

Na naši šoli je tekmovalo 24 učencev – 9 iz 6. razreda in 15 iz 7. razreda. Tekmovanje je bilo 3. februarja 2016, bistveni del tekmovanja pa so bili eksperimenti, ki so jih učenci izvajali doma in v šoli.

Skupaj je bilo osvojenih 9 bronastih priznanj ( 4 v 6. r. in 5 v 7. r.):

Metod Golob
Urh Vrecl
Nika Škorjanc
Daša Bejat Krajnc
Urban Frangež
Marko Šibila
Luka Pečar
Boštjan Kociper
Lia Perić

Tekmovanje je potekalo pod nadzorom šolske tekmovalne komisije v sestavi:

Darinka Vičič in Jerneja Orthaber

Šolsko tekmovanje je s tem v celoti zaključeno. Predsednik šolske tekmovalne komisije potrjuje, da so vsi podatki o tekmovalcih in doseženi uspeh pravilno vneseni ter da so vsi prejemniki priznanj označeni.

Vsem tekmovalcem čestitava za sodelovanje na tekmovanju, še posebej pa vsem dobitnikom bronastega priznanja za znanje naravoslovja.

Darinka Vičič

 

Na podružnici smo tekmovanje izvedli prvič.

Na naši šoli je tekmovalo 12 učencev – 5 iz 2. razreda, 3 iz 3. razreda in 4 iz 4. razreda. Tekmovanje je bilo 3. februarja 2016, bistveni del tekmovanja pa so bili eksperimenti, ki so jih učenci v okviru krožka Kresnička izvedli v šoli.

Skupaj so bila osvojena 4 bronasta priznanja ( 1 v 2. r., 1 v 3. r in 2 v 4. r.).

BRONASTO PRIZNANJE:

Živa Soršak, 2. d

Simon Sobočan, 3. c

Ema Lubanjšek in Lana Štern, 4. d

Šolsko tekmovanje je s tem v celoti zaključeno. Predsednica šolske tekmovalne komisije potrjuje, da so vsi podatki o tekmovalcih in doseženi uspeh pravilno vneseni ter da so vsi prejemniki priznanj označeni.

Vsem tekmovalcem čestitam za sodelovanje na tekmovanju, še posebej pa vsem dobitnikom bronastega priznanja za znanje naravoslovja.

Jasna Pitamic

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost