Koraki za korakce

V  mesecu maju 2017  bo naša šola sodelovala v dobrodelni akciji – KORAKI ZA KORAKCE.

Akcija bo potekala v soboto, 27. maja, kot dobrodelni pohod, kjer se bodo zbirala sredstva za opremo posebnega prostora na šoli, ki ga imenujemo GIBALNICA.

Prostor bo namenjen vsem učencem na šoli in otrokom iz vrtca za izvajanje različnih dejavnostih, posebej pa še učencem in otrokom s posebnimi potrebami, saj s pomočjo gibalnih aktivnosti razvijajo in izboljšujejo zmožnosti za učenje.

Dobrodelna akcija poteka pod okriljem ZDRUŽENJA KORAKI ZA KORAKCE, ki je z donacijami pomagalo več kot dvajsetim  vzgojno izobraževalnim, socialnim in zdravstvenim ustanovam (več o združenju najdete na www.korakizakorakce.si).

Akcija poteka že deseto leto in prav ob jubileju bo naša šola deležna pomoči. Sami bomo en del  sredstev zbirali  s prispevkom za startnino za pohod, drugi del pa zbere ZDRUŽENJE KORAKI ZA KORAKCE.  Vsak  prijavljen udeleženec dobi tudi majico z logotipom združenja – pohoda. Startnina se bo pobirala v šoli, za otroke do 10 let znaša 5 €, za starejše otroke in odrasle pa 10 €.

Na pohodu bomo ob učencih veseli tudi drugih družinskih članov.

Pohod bo potekal v Mariboru (v mestnem parku), prireditev pa se bo pričela s predstavitvijo šole in kulturnim programom.

Prijavnice in še nekaj podatkov bomo zbirali na posebnih obvestilih, ki jih bodo učenci dobili v šoli v naslednjih dneh.

 

Koordinatorica:                                                       Ravnatelj: Alojz Velički

Edita Belak

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost