Poletni tabor

Spoštovani starši, mladostniki in otroci!

Društvo Mušnica in Športno društvo ABC šport v sodelovanju z Občino Hoče-Slivnica pripravljamo POLETNI TABOR za osnovnošolske otroke v času poletnih počitnic. Tabor bo trajal vseh devet tednov, od 27.6. do 31.8.2016, med 7. in 16. uro.

Za otroke bomo pripravili širok spekter dejavnosti: raznorazne športne aktivnosti, učenje tujih jezikov, vsebinske animacije v sodelovanju z lokalnimi društvi, kreativne delavnice, planinske in orientacijske pohode, nastope, izlete in še kaj. Vse aktivnosti bomo prilagodili različni starosti in spretnosti otrok. Otroci bodo animirani in zaposleni od prihoda na tabor do odhoda domov. Zanje bomo poskrbeli izkušeni športni učitelji in animatorji z večletno prakso.

Glavni sponzor POLETNEGA TABORA je Občina Hoče-Slivnica, načrtovane izlete bomo pokrili s sponzorskimi sredstvi lokalnih podjetij, en del stroškov pa krijete starši sami. Cena Poletnega tabora za 1 teden/za 1 otroka tako znaša 10€. Prijavnina mora biti v celoti poravnana  pred začetkom tabora, to pa zaradi same organizacije dela in oblikovanja skupin. Otroka lahko prijavite za najmanj 1 teden (vedno od ponedeljka do petka) in največ 9 tednov. Otroci bodo imeli malico iz nahrbtnika, za kosilo in popoldansko malico pa bo poskrbljeno. Prav tako bo otrokom ves čas na razpolago voda, pri kosilu pa tudi sok iz avtomata.

Veseli bomo, če nam boste zaupali vaše nadobudneže, da bodo poletne počitnice preživeli aktivno, kreativno in predvsem varno. V kratkem bomo organizirali tudi sestanek, kamor boste povabljeni starši prijavljenih otrok, da se spoznamo in vam odgovorimo na morebitna vprašanja. Do takrat vas lepo pozdravljamo.

Društvo Mušnica in Športno društvo ABC šport

Uradni plakat: Datoteka

Prijavnica: Datoteka

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost